Simon, Johan en Loïc

Simon is de oprichter van het project. Van jongs af aan verplaatst hij zich met de fiets. Hij werd er pas onafscheidelijk van nadat hij er, op 18-jarige leeftijd, Zuid-Amerika mee doorkruiste.
Tijdens zijn studies als bio-ingenieur besloot hij de eerste prototypes te bouwen in een materiaal dat hem altijd al fascineerde : het hout! De magische combinatie van zijn passie en zijn verlangen om technologie en vakmanschap te combineren, heeft hem ertoe aangezet dit ambitieuze project te starten.

Johan is gepassioneerd door houtbewerking en heeft verschillende cursussen in schrijnwerkerij en houtconstructie gevolgd. Hij houdt van grote uitdagingen. De restauratie van een oud Flandria frame uit de jaren 70 gaf hem de smaak voor fietsmechanica. Naast zijn rigoureuze manier van werken, is Johan een ‘echte fan’ van de wielerwereld. Wie anekdotes wil horen van de laatste wielerwedstrijd, moet zeker een babbeltje met hem slaan.

Loïc is de “vader” van het team. Als industrieel ingenieur komt hij de ambitieuse ideeën van zijn vrienden ondersteunen. Hij houdt van technische uitdagingen zoals het optimaliseren van de geometrie om hier en daar een grammetje te winnen.
Zijn Zafi laat hij nooit met rust : tijdens de week voor al zijn verplaatsingen en tijdens het week-end om zijn vrienden in het peloton te animeren.
Loïc heeft een gave om zijn passie te delen, wie hem ontmoet vertrekt met een nieuwe vriend en een Zafi aan de hand.